Tarieven

Investeren in jezelf

Het leven biedt je iedere dag de kans om te leren. Om te kunnen groeien en te ontwikkelen als mens hebben wij andere mensen nodig. Mensen met kennis, ervaring, specifieke kunde en wijsheid, bijvoorbeeld trainers, mentoren, schrijvers, counselors of een coach.

Iedere verandering begint uiteindelijk bij jezelf.

Daarom is coaching & counseling een goede investering in jezelf. Een sessie duurt anderhalf uur en vindt plaats in mijn werkruimte aan de Bouwstraat 8 in Haaksbergen of op locatie.

Voor informatie omtrent de hoogte van de tarieven, neem gerust contact op met DOORZIEN.

06 12 95 12 62

Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Vergoedingsmogelijkheden

Via je werkgever

Werkgevers kennen veelal een opleidingsbudget voor de medewerkers. Een effectief coachingstraject kan voordeliger en zinvoller zijn dan een opleiding of cursus. Informeer bij je werkgever naar jouw mogelijkheden.

Via de belastingdienst

Wanneer je als particulier coachingskosten zelf betaalt, kun je deze inclusief btw als scholingskosten aftrekken mits het doel van het traject gericht is op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden, die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl.

Coachingskosten voor zelfstandig ondernemers zijn aftrekbaar als bedrijfskosten.

Via de Arbodienst van je werkgever

In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers na overleg met de bedrijfsarts in bepaalde gevallen bereid om coachingskosten te vergoeden. In het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim.

Via het UWV

Als uitkeringsgerechtigde kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reïntegratie. Het UWV kent een individuele reïntegratie overeenkomst. Kijk voor meer informatie op www.uwv.nl.